Συγκλονίζει η ιστορία της Dolores Winstead, 83 χρονών, και του άντρα της Trent Winstead, 88  ετών, που πέθαναν σχεδόν μαζί στο νοσοκομείο Saint Thomas στο Nashville του Tennesse των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η βρετανική metro, πριν τα Χριστούγεννα ο Trent εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα νεφρά. Δίπλα του για να τον υποστηρίξει η για σχεδόν 64 χρόνια σύζυγός του Dolores.

Βαθμηδόν η υγεία του Trent άρχισε να χειροτερεύει, το πρόβλημα μεταφέρθηκε στην καρδιά και ο ίδιος στην εντατική. Τις ίδιες ημέρες η Dolores άρχισε να παραπονιέται για έναν περίεργο πονοκέφαλο. Σύντομα, οι γιατροί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ανεύρυσμα.

Η Dolores κρατά το χέρι του Trent στο νοσοκομείο (Φωτογραφία: Instagram) Η Dolores κρατά το χέρι του Trent στο νοσοκομείο (Φωτογραφία: Instagram)

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο ίδιο δωμάτιο. Εκείνη έφυγε από τη ζωή ατις 9 Δεκεμβρίου. Μόλις το κατάλαβε ο Trent, σταμάτησε να παλεύει για να μείνει στη ζωή και πέθανε μερικές ώρες αρργότερα.

Η Dolores και ο Trent μετά το γάμο τους (Φωτογραφία: Instagram) Η Dolores και ο Trent μετά το γάμο τους (Φωτογραφία: Instagram)

Μιλώντας στην Washigton Post, η κόρη τους υποστηρίζει ότι ο πατέρας της δεν άντεξε το χαμό τη μητέρας και έτσι αφέθηκε. “Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα έβγαινα από το νοσοκομείο, έχοντας χάσει και τους δύο” σημείωσε. Όπως υποστηρίζει, ο πατέρας της πέθανε επειδή στο άκουσμα του θανάτου της μητέρας της, ράγισε στην κυριολεξία η καρδιά του.