Ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης που αιματοκύλησε το νυχτερινό κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές αρχές.
Ο άνδρας που πιθανότατα είναι γύρω στα 25 από το Καζακστάν ή το Ουζμπεκιστάν, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν βρίσκεται ακόμη όχι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ακόμη και στην Τουρκία.

Χθες βράδυ σήμανε συναγερμός στις τουρκικές Αρχές καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet υπήρξε πληροφορία από έναν πολίτη, ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον δράστη.

Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί μια τεράστια επιχείρηση, στην περιοχή Zeytinburnu, της Κωνσταντινούπολης η οποία δεν έιχε όμως αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη περιοχή θύμιζε για πολλή ώρα εμπόλεμη ζώνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχαν επιστρατευθεί ακόμη και ελικόπτερα που πετούσαν πάνω από το σημείο!

Η έρευνα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, ενώ η φωτογραφία του μακελάρη έχει δοθεί σε όλα τα συνοριακά περάσματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.