Η 26χρονη Rita Chami και ο αρραβωνιαστικός της Eliaw Wardini, ήταν ένα από τα θύματα που άφησε πίσω του ο μακελάρης του Reina, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Οι δύο νέοι βρέθηκαν νεκροί ο ένας δίπλα στην αγκαλιά του άλλου. Ωστόσο το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως η νεαρή κοπέλα που πρόσφατα έχασε τη μητέρα της από τον καρκίνο, στις 18 Δεκεμβρίου, προέβλεψε ότι...θα πεθάνει. 

«Ελπίζω ότι θα περάσουμε καλά, το χειρότερο σενάριο είναι πως θα πεθάνουμε από κάποια έκρηξη και θα ακολουθήσουμε τη μαμά μου». έγραφε χαρακτηριστικά. Παράλληλα μη μπορώντας να πιστέψει ότι έχασε τη μητέρα της είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα ένα αραβικό ποίημα στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται πως όσοι πεθ αίνουν «είναι πάντα εδώ» και «γύρω μας».

Μάλιστα ένα φίλος του νεκρού Orfali, έγραψε στο Facebook, πως δεν πνίγηκε στο Βόσπορο, αλλά παρέμεινε στο club όπου βρισκόταν χτυπημένη η σύντροφός του, και πέθανε και αυτός από τα πυρά του μακελάρη.  «Την υπεραγαπούσε και έμεινε πίσω για να τη βοηθήσει και αυτό του κόστισε τη ζωή» έγραψεχαρακτηριστικά