Την λύση σε όλες εκείνες τις γυναίκες ή τους άντρες που δυσκολεύονται να βρουν τον ιδανικό σύντροφο για να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους δίνει μια Βρετανίδα.

Αφού είδε κι απόειδε μετά από χρόνια εργένικης ζωής αποφάσισε να παντρευτεί τον ίδιο της τον εαυτό.

Ο λόγος για την 39χρονη Lynne Gollogly από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, έδωσε έναν όρκο μοναξιάς και λίγο πριν πατήσει τα σαράντα αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην αναζήτηση του «κύριου Τέλειου», όπως αποκαλύπτει.

Μάλιστα αναφέρει ότι δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον να είναι σε μία σχέση και είναι απόλυτα ευτυχισμένη να είναι μόνη της με τον εαυτό της, σκοπεύει να κάνει την τελετή του γάμου της τον Απρίλιο, να φορέσει λευκό νυφικό, να έχει τον κατάλληλο στολισμό και να πάει ταξίδι στη Ρώμη για μήνα του μέλιτος.

Όπως επισημαίνει ο «γάμος» της θα είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή τα 40α γενέθλιά της, στο οποίο θα φοράει νυφικό. Αν και η ίδια δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό της νόμιμα, κάνει ό, τι μπορεί για να έχει την ευκαιρία να αναγνωριστεί αυτή η τελετή που θα διοργανώσει σαν κάτι σημαντικό και ουσιαστικό. Σε όλη αυτή την προετοιμασία την βοηθάει και η μητέρα της.