Με ένα κινέζικο τραγουδάκι καλωσόρισε η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ και κόρη της Ιβάνκα, Αραμπέλα τον κινέζο πρόεδρο και την σύζυγό του στην συνάντηση με τον παππού της.

Η Ιβάνκα έφερε στην συνάντηση τόσο την κόρη της Αραμπέλα όσο και τον γιο της Τζόζεφ, ώστε να γνωρίσουν τον πρόεδρο Σι Τζιπίνγκ, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλώριντα. 

Έλειπε ο μικρός Θίοντορ, το τρίτο της παιδί, που μόλις έγινε ενός έτους. 

Η Αραμπέλα, που μαθαίνει μανδαρινικά, μια από τις κινέζικες διαλέκτους που είναι ευρέως διαδεδομένη, τραγούδησε λίγο ντροπαλή μπροστά στους δύο προέδρους. Δεν ήταν πάντως η πρώτη φορά που το κοριτσάκι έδειξε τα ταλέντα του, καθώς κάτι ανάλογο είχε κάνει και στην κινεζική πρεσβεία της Ουάσινγκτον στις αρχές Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για την κινεζική πρωτοχρονιά.

Λίγη ώρα μετά το σχετικό βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό της Ιβάνκα στο Instagram, όπου η περήφανη μαμά έγραψε: «Πολύ περήφανη για την Αραμπέλα και τον Τζόζεφ για την παράσταση προς τιμήν της επίσημης επίσκεψης στις ΗΠΑ του προέδρου Σι Ζιπίνγκ και της κυρίας Πενγκ Λιουάν».

 

Very proud of Arabella and Joseph for their performance in honor of President Xi Jinping and Madame Peng Liyuan's official visit to the United States. 欢迎 (welcome)!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις