Την τελευταία εβδομάδα, είδαμε τη Μελάνια Τραμπ περισσότερο από ο,τι την έχουμε δει τους τελευταίους τέσσερις μήνες της προεδρίας του συζύγου της. Και η αλήθεια είναι ότι την είδαμε πιο όμορφη από ποτέ, πιο στιλάτη από ποτέ και πιο αμήχανη από ποτέ…

Εκθαμβωτική στη Σαουδική Αραβία να κατεβαίνει από το αεροπλάνο και να μιλά μετά με το Βασιλιά.

Στο Ισραήλ να αποφεύγει το χέρι του συζύγου της όταν περπατούσαν στο κόκκινο χαλί, αφού είχαν μόλις προσγειωθεί. Το στιγμιότυπο έκανε το γύρο του κόσμου και φανέρωσε για ακόμη μία φορά την αμηχανία στη σχέση του Προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, του 70χρονου Προέδρου και της 47χρονης τρίτης συζύγου του. 

Στη συνάντηση με τον Πάπα, ντυμένη στα μαύρα σα χήρα με το πέπλο να καλύπτει κάπως άναρχα το κεφάλι της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτή είναι η ενδυμασία που επιτάσσει το πρωτόκολλο, όμως τα τελευταία χρόνια με τον Πάπα Φραγκίσκο, το πρωτόκολλα έχει χαλαρώσει αρκετά και ίσως δεν ήταν να ανάγκη να το τηρήσει τόσο αυστηρά.

Στην οικογενειακή φωτογραφία με τους/τις συζύγους των ηγετών των χωρών του ΝΑΤΟ όπου παρέμεινε πιστή στο μαύρο χρώμα.

Στην Ιταλία, να κατεβαίνει από το μαύρο SUV κατά την άφιξή της στο Παλάτσο Κερίτσι όπου θα περνούσε το απόγευμά της μαζί με τις άλλες συζύγους των αρχηγών κρατών που συμμετέχουν στο G7 η Μελάνια Τραμπ φορώντας ένα πανωφόρι, Dolce & Gabbana, αξίας 46.000 ευρώ! Το πανωφόρι το είχε συνδυάσει με έναν λευκό φόρεμα, ασορτί γόβες ενώ κρατούσε ένα επίσης ολάνθιστο τσαντάκι.

Νωρίτερα, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων Bamino Gesu στη Ρώμη όπου άφησε ένα σημείωμα όπου γράφει: «Ήταν υπέροχο που σας επισκέφθηκα. Να είστε δυνατοί και να σκέφτεστε θετικά. Πολλή αγάπη, Μελάνια Τραμπ». Δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να αναλύσουν ακόμη και το γραφικό χαρακτήρα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

«Είναι επίμονη, της αρέσει να αποκτάει και να κρατά στην κατοχή της πράγματα, τόσο υλικά όσο και άυλα, είναι καλή ακροάτρια, άμεση, αφοσιωμένη και με αυτοέλεγχο», είπαν.