Η Μελάνια Τραμπ και ο γιος της Μπάρον μετακόμισαν τελικά στον Λευκό Οίκο, 4,5 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η εκπρόσωπος Τύπου της Πρώτης Κυρίας την Κυριακή το βράδυ.

Η ίδια η Μελάνια ανέβασε μια φωτογραφία από το καινούριο της «σπίτι», με θέα το μνημείο Ουάσινγκτον γράφοντας στην λεζάντα: «Ανυπομονώ για τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στο καινούριο μας σπίτι»!

Η Πρώτη Κυρία και ο μικρότερος γιος του προέδρου των ΗΠΑ, ο εντεκάχρονος Μπάρον, ζούσαν έως τώρα στην Νέα Υόρκη, στον Πύργο Τραμπ, έως ότου ο μικρός να τελειώσει την σχολική χρονιά στο σχολείο όπου την ξεκίνησε. Πλέον ο Μπάρον είναι το πρώτο αγόρι που μένει στον Λευκό Οίκο από το 1963, όταν μετακόμισε εκεί ο γιος του Κένεντι, Τζον, που ήταν τότε τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια έχει ήδη φροντίσει να ανακαινίσει κάποιους χώρους του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με το προσωπικό της γούσρο, ενώ ήδη έχει βρεθεί νέο σχολείο για το παιδί τους. Ο Μπάρον έφτασε στο Λευκό Οίκο την Κυριακή, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Ο ειδικός».