Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αναζήτηση του 7χρονου Βρετανοαυστραλού Τζούλιαν Κάντμαν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στην Λας Ράμπλας της Βαρκελώνης.

Δυστυχώς, ο πατέρας του άτυχου παιδιού, Άντριου Κάντμαν που ταξίδεψε από την Αυστραλία με προορισμό την πόλη της Καταλονίας, αναγνώρισε τη σορό του γιου του στο νεκροτομείο.

Για τον 7χρονο Τζούλιαν Κάντμαν, ο παππούς του είχε απευθύνει στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης απεγνωσμένη έκκληση για τον εντοπισμό του, έπειτα από την επίθεση με το βαν στη Βαρκελώνη, καθώς η μητέρα του νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια σε νοσοκομείο.

«Καθώς απολάμβανε τα αξιοθέατα στη Βαρκελώνη με τη μητέρα του, πήραν με θλιβερό τρόπο τον Τζούλιαν μακριά μας» τονίζει η οικογένειά του σε μια ανακοίνωση που διένειμε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του παιδιού.

«Είχε τόση ενέργεια, ήταν αστείος, με χιούμορ, έφερνε πάντα το χαμόγελο στα πρόσωπά μας» υποστηρίζει και καταλήγει: «Υπήρξαμε τόσο ευλογημένοι που τον είχαμε στις ζωές μας και θα θυμόμαστε το χαμόγελό του κρατώντας ζωντανή τη μνήμη του στις καρδιές μας».