Παγκόσμια φρενίτιδα κατόρθωσε να προκαλέσει για μία ακόμη χρονιά η Apple με το λανσάρισμα του iPhone X.

Παρόλο που είναι το πιο ακριβό iPhone στην ιστορία (με χαμηλότερη τιμή τα 999€), χιλιάδες πελάτες έστησαν ουρές πολλών μέτρων από τα ξημερώματα στα Apple Stores μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο για να αγοράσουν πρώτοι το επετειακό μοντέλο.

Σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Μόσχα, το Λονδίνο, το Ντουμπάι και το Μπέλφαστ οι ουρές επεκτείνονταν γύρω από τετράγωνα, με τους περισσότερους να πιάνουν θέση από το βράδυ ώστε να έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν από τους πρώτους το iPhone X. 

Στο Apple Store στο Πάλο Άλτο μάλιστα, όπου εδρεύει η εταιρεία, ο CEO Τιμ Κουκ ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα του καταστήματος στις 8 το πρωί, χαιρετώντας τον κόσμο που είχε στηθεί στην ουρά για ώρες.

Η Apple ποντάρει πολλά στις πωλήσεις του iPhone X για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το μικρό ενδιαφέρον που έδειξαν οι καταναλωτές για το iPhone 8 και 8 Plus που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος.

Όσον αφορά σε εκείνους που το έχουν προπαραγγείλει για να το αγοράσουν από κάποιο κατάστημα, ενδέχεται να περίμενουν πολύ ακόμα, καθώς η Apple ανακοίνωσε ότι λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης οι παραδόσεις καθυστερούν.

Δείτε βίντεο και εικόνες από τη φρενίτιδα για το νέο iPhone X σε μεγέλες πόλεις του κόσμου: