Άσχημο και επώδυνο τραυματισμό σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο του σώματός του αποκόμισε ο ταυρομάχος Λουίς Νταβίντ Αντάμε κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στο πλαίσιο φεστιβάλ στη Santa Maria de Queretaro του Μεξικού.

Την ώρα της ταυρομαχίας, σε μια κίνησή του, ο ταύρος χτύπησε με τα κέρατά του τον άνδρα στα γεννητικά όργανα, εκτοξεύοντάς τον στον αέρα. Στο βίντεο φαίνεται ο Λουίς Νταβίντ Αντάμε να κρατά τη χτυπημένη περιοχή ενώ το λευκό κοστούμι του βάφεται κόκκινο από το αίμα, προσπαθώντας να καλύψει το τραύμα με τα χέρια του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο Λουίς Νταβίντ Αντάμε έχει ένα μεγάλο σκίσιμο και το δέρμα του έχει ανοίξει σε μήκος δέκα εκατοστών» ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο γιατρός του. «Έχει επίσης τραυματιστεί στους όρχεις».

Ο ταυρομάχος απευθύνθηκε μέσω Twitter στους θαυμαστές του, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξή τους, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο Αντάμε νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει. Όσο για τον άτυχο ταύρο που βασάνιζε κατά τη διάρκεια της εξοργιστικής ταυρομαχίας, μάλλον δεν θα έχει την ίδια τύχη.