«Όλα τα καλά» διαθέτει η λίστα του περιοδικού «TIME» με τους δέκα επιλαχόντες για το πρόσωπο της χρονιάς, ακόμη και τον δικτάτορα-ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος απειλεί με ολοκαύτωμα ολόκληρο τον πλανήτη. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι το περιοδικό τού πρότεινε να είναι αυτός το πρόσωπο της χρονιάς για το 2017, αλλά αρνήθηκε.

Ωστόσο, το περιοδικό διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς Τραμπ.

Πάντως, στη φετινή λίστα συναντάμε τον Τζεφ Μπέζος, ιδρυτή της Amazon και πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, τους «Ονειροπόλους», τους μετανάστες στις ΗΠΑ χωρίς χαρτιά που τους έφεραν οι γονείς τους όταν ήταν παιδιά. Επίσης, τη σκηνοθέτη της ταινίας που έσπασε ταεμία Πάτι Τζένκινς, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά και τον Κόλιν Κέπερνικ.

Η λίστα περιλαμβάνει το κίνημα #MeToo, των ανθρώπων -αντρών και γυναικών- που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, στον απόηχο των σκανδάλων που συγκλονίζουν εδώ και βδομάδες το Χόλιγουντ, αλλά και την πολιτική ζωή και στις δύο ακτές του Ατλαντικού.

Τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ερευνά τις σχέσεις της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία, τον 32χρονο πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, που έχει «εκκαθαρίσει» με συνοπτικές διαδικασίες την ελίτ της χώρας του, τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσωπα της χρονιάς του «TIME» έχουν υπάρξει εξέχουσες προσωπικότητες από την πολιτική, τη σόου μπίζνες, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο.