Η άρνηση της 23χρονης Σανκόζα Αμπντικαϊμόβα να παντρευτεί τον σύντροφό της, Αλί Κουμπίεφ, κατέληξε σε τραγωδία καθώς ο 26χρονος μην αντέχοντας στο γεγονός ότι του αρνήθηκε τη πρόταση γάμου που της έκανε, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Το έγκλημα έγινε μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο στη πόλη Ούφα, με τον δράστη να σκοτώνει τη σύντροφό του με 17 μαχαιριές, ενώ έκανε στη συνέχεια απόπειρα αυτοκτονίας, η οποία όμως δεν έπιασε. Λίγες ώρες μετά την άρνηση της για να παντρευτούν, η Σανκόζα πήγε σε ένα εμπορικό κέντρο για ψώνια, με τον Αλί να την ακολουθεί και να την δολοφονεί μπροστά στα μάτια πολλών ανθρώπων που επισκέπτονταν το εμπορικό κέντρο.

Δράστης και θύμα κατάγονται από το Ουζμπεκιστάν, με τον Αλί λίγο πριν δολοφονήσει την 23χρονη, να γράφει στα social Media «Ο Αλλάχ ξέρει να ξεχωρίζει το καλό από την αμαρτία. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής».

Η Σανκόζα είχε σχέση για ελάχιστο καιρό μαζί του και θεώρησε πως δέχτηκε πολύ σύντομα τη πρόταση γάμου. Ζήτησε λίγο χρόνο, με τον Αλί να της λέει πως αν αρνηθεί θα τη σκοτώσει, όπως και τελικά έκανε…