Τραγικές στιγμές ζει το πλήρωμα ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου που φλέγεται στα ανοιχτά της Σανγκάης και κινδυνεύει να εκραγεί ή να βυθιστεί. Ήδη από τη φωτιά υπάρχει ένας νεκρός, ενώ 32 μέλη του πληρώματος αγνοούνται, με τους διασώστες να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τα υπόλοιπα μέλη που είναι εγκλωβισμένα στο πλοίο-φορτηγό.

Το δεξαμενόπλοιο «Sanchi» μετέφερε 136.000 τόνους αργού πετρελαίου (η αξία του φτάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια), συγκρούστηκε με το φορτηγό πλοίο «CF Crystal» σε απόσταση 160 ναυτικών μιλίων ανοιχτά των κινεζικών ακτών, κοντά στη Σαγκάη και τις εκβολές του ποταμού Γιανγκτσέ, το απόγευμα του Σαββάτου και εξακολουθεί να φλέγεται, με τους διασώστες να προσπαθούν να βοηθήσουν το πλήρωμα, που αποτελείται από 30 Ιρανούς και 2 Μπανγκλαντεσιανούς, που αγνοείται στο πλοίο.

Δεν κατάφεραν ωστόσο να πλησιάσουν αρκετά καθώς το τοξικό νέφος ήταν έντονο στην περιοχή, με το πλοίο να κινδυνεύει να εκραγεί ανά πάσα στιγμή. Από το πλοίο-φορτηγό έχουν διασωθεί 21 άτομα μέχρι στιγμής, όλοι υπήκοοι Κίνας.