Η Όπρα Γουίνφρι δεν σταμάτησε στην ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες για τη σεξουαλική παρενόχληση. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αφιέρωσε τη χθεσινή της εκπομπή στο κίνημα Time's Up, καθώς προσκάλεσε αρκετές επώνυμες ηθοποιούς, αλλά και γυναίκες από άλλους επαγγελματικούς χώρους, προκριμένου να μιλήσουν για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι ηθοποιοί Αμέρικα Φερέρα, Νάταλι Πόρτμαν, Τρέισι Έλι Ρος, Ρις Γουίδερσπουν, καθώς και η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι, η παραγωγός και σεναριογράφος Σόντα Ράιμς και η δικηγόρος Νίνα Σο.

Η ομάδα αυτή των γυναικών προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για το Ταμείο Νομικής Υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης σε όλους τους χώρους εργασίας και ήδη έχουν μαζευτεί πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια.

«Πρέπει να διατηρήσουμε την ορμή αυτής της συζήτησης γιατί τα θύματα δεν μπορούν. Δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε με μια ομάδα, όπως το Time's Up, αλλά είναι το περιεχόμενο που δημιουργούμε, οι συζητήσεις που διεξάγουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το έργο γιατί έχουμε τους προβολείς της δημοσιότητας» είπε η Κένεντι στη διάρκεια της εκπομπής, με τη Ρις Γουίδερσπουν να προσθέτει:

«Νομίζω ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο για συμφιλίωση. Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους και να πούμε την αλήθεια και να τους ακούσουμε συμπονετικά και ουσιαστικά και να ζητήσουν συγγνώμη με ειλικρίνεια» δήλωσε η Γουίδερσπουν.