Τα αρρωστημένα μυαλά δύο γονιών έφεραν πληγές στο σώμα και την ψυχή ενός 12χρονου κοριτσιού στη Ρωσία. Το παντρεμένο ζευγάρι, ηλικίας 34 ετών, από το Βόλγκογκραντ, βίαζε συστηματικά το 12 χρονών κοριτσάκι του, με την απίστευτη δικαιολογία πως προτιμούσαν να χάσει την παρθενιά του από αυτούς, παρά από έναν ξένο!

Κι όμως αυτή ήταν η δικαιολογία των «γονιών» που βίαζαν συστηματικά το παιδί τους. Ο πατέρας σε συχνή βάση κακοποιούσε τη μικρή σεξουαλικά, με τη μητέρα να κάνει χρήση διάφορων αντικειμένων στο κορμάκι του άτυχου κοριτσιού, που παρουσίασε σοβαρά προβλήματα στην υγεία του. Οι γιατροί ανησύχησαν μόλις είδαν πως έχει γυναικολογικά προβλήματα και αμέσως κατάλαβαν τι συνέβη.

Οι γονείς-τέρατα μετά από καταγγελία που έγινε από τους γιατρούς συνελήφθησαν και κρατούνται, μετά και την κατάθεση της άτυχης μικρής για τα όσα πέρασε στα χέρια τους.

Το απίστευτο είναι ότι στο ίδιο σπίτι έμενε και η γιαγιά του κοριτσιού, η οποία δεν αντιήφθηκε το τι συνέβαινε στην κρεβατοκάμαρα του αρρωστημένου ζευγαριού.