Μπορεί να είναι έγκλειστος εδώ και πεντέμισι χρόνια στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, αλλά ο Τζούλιαν Ασάντζ δέχεται… υψηλές προσωπικότητες για κουβέντα. Την περασμένη Δευτέρα, οι παπαράτσι που βρίσκονται έξω από την πρεσβεία για να τραβήξουν μια φωτογραφία του είδαν μία γυναίκα να φτάνει εκεί και να μπαίνει στη πρεσβεία. Αυτή ήταν η Πάμελα Άντερσον…

Η γνωστή ηθοποιός, μία ημέρα μετά την επίσκεψή της στην πρεσβεία, άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως προτιμά να είναι φίλη με τον Ασάνζ παρά με οποιονδήποτε άλλον!

«Προτιμώ να είμαι φίλη του Τζούλιαν, παρά του οποιουδήποτε άλλου. Πιστεύω ότι είναι τόσο γεμάτος με πληροφορίες, έχει μια απίστευτη ματιά (στα πράγματα) και είναι μια ευφυΐα και προσπαθεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα και νομίζω ότι ο τελικός στόχος είναι να σταματήσουμε αυτούς τους άχρηστους πολέμους» είπε χαρακτηριστικά.

Η Άντερσον είπε πως με τον Ασάνζ μιλάει για τα πάντα και θεωρεί «περίεργο» το γεγονός ότι θεωρείται επικίνδυνος επειδή έχει αληθινές πληροφορίες και τις μοιράζεται με τον κόσμο.

«Ο καλύτερος τρόπος να δυσφημήσεις κάποιον είναι να τον πεις βιαστή, παιδόφιλο, πώς θα το ξεπεράσεις αυτό, ακόμα κι αν δεν είναι αλήθεια; Άρα, πιστεύω ότι ήταν στημένο, δεν ήταν κάτι που ήταν αλήθεια. Ήταν μια ιδέα για να τον δυσφημήσουν και να τον απελάσουν στις ΗΠΑ» ανέφερε η ηθοποιός, σχολιάζοντας τις κατηγορίες για βιασμό που αντιμετωπίζει ο Αυστραλός ιδρυτής της Wikileaks.