Τα συγχαρητήρια τους για την επανεκλογή του έδωσαν στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο συνυποψήφιος του, Σταύρος Μαλάς, και ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης.

Ο συνυποψήφιος του Σταύρος Μαλάς συνεχάρη τον Νίκο Αναστασιάδη και του ευχήθηκε καλή δουλειά για το καλό της Κύπρου. Πρόσθεσε ακόμη ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σεβαστό, ενώ απευθυνόμενος σε όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του. Πρόσθεσε πως παρότι δεν υπήρξε μέλος του ΑΚΕΛ, θα τιμά τους αγώνες της Αριστεράς.

«Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί αλλά η λαική κυριαρχία είναι πάντοτε σεβαστή» δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού επισημαίνοντας πως νιώθουν ηθικά δικαιωμένοι για τα αποτελέσματα του ΑΚΕΛ και δεσμεύομενος πως «η κριτική μας (σ.σ.) στον πρόεδρο θα είναι αντικειμενική αλλά αυστηρή». 

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter μετέφερε τα συγχαρητήρια του στον επανεκλεγέντα πρόεδρο ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ και του υποψηφίου του, Νικόλα Παπαδόπουλου, Άθως Αντωνιάδης.