Μέσα από ένα πολύ χαριτωμένο doodle, κατάφεραν να συνδυαστούν και τα δύο γεγονότα. Πώς; Με φαντασία και δημιουργικότητα!

Δύο ερωτευμένοι κύκνοι αγωνίζονται στο άθλημα του πατινάζ, ένα σπορ που εξελίσσεται αυτήν τη στιγμή στους αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα.

Tα πουλιά κάνουν πατινάζ μαζί από όταν ήταν νεοσσοί, αλλά σήμερα αληθινά ανοίγουν τα φτερά τους και πετούν ψηλά, αφού πρώτα ζωγραφίσουν μια καρδιά στον πάγο.

Mε τις ρίζες της στον δυτικό πολιτισμό και τον χριστιανισμό, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναγνωρίζεται ως σημαντική πολιτιστική και εμπορική γιορτή της αγάπης.

Πολύ λίγοι το γνωρίζουν αυτό, αλλά η ημέρα αρχικά συνδέθηκε με τον ρομαντισμό του 14ου αιώνα, και τον συγγραφέα και φιλόσοφο Geoffrey Chaucer, οπότε άνθισε η παράδοση της γαλήνιας αγάπης.

Από την άλλη πλευρά, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες λαμβάνουν χώρα στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας, όπου συγκεντρώθηκαν αθλητές από όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν το αθλητικό πνεύμα.

Η Google εξηγεί για το χαριτωμένο doodle της: «Τα σημερινά ζευγάρια αγωνίζονται στο πατινάζ και οι κύκνοι μάς δείχνουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη».