Αποδεικτικά στοιχεία φέρεται να έχει κρατήσει για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που φέρεται πλέον αποφασισμένη να ανοίξει το στόμα της.  

Η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έχει κρατήσει ένα χρυσό μίνι φόρεμα που φόρεσε στο ραντεβού με τον τότε μεγιστάνα των ακινήτων το 2006 και μάλιστα το έχει διατηρήσει σε άριστη κατάσταση.  

Πηγές από το περιβάλλον της ανέφεραν στο «Τhe Blast» ότι η 38χρονη σκοπεύει να δώσει το φόρεμα για ανάλυση ώστε να εντοπιστούν τυχόν ίχνη DNA του νυν προέδρου των ΗΠΑ.  

Η πορνοστάρ θέλει να εξεταστεί το φόρεμα μήπως βρεθούν πάνω του τρίχες, κύτταρα ή σωματικά υγρά του Τραμπ, ώστε να αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όντως είχαν σεξουαλική σχέση πριν από 12 χρόνια.  

Η απόφαση της Στόρμι Ντάνιελς να καταφύγει σε τεχνικές ανάλυσης DNΑ παραπέμπει στις εξετάσεις που είχαν κάνει οι ερευνητές στο περίφημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι στην υπόθεση που λίγο έλειψε να γκρεμίσει από την εξουσία τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον.