Η μέρα του γάμου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έφτασε και εκατομμύρια κόσμου θα παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση.

Ο γνωστός εργένης εγγονός της βασίλισσας, που είναι έκτος στη διαδοχή του θρόνου, θα δεσμευτεί να αγαπά, να τιμά και να προστατεύει την πρώην ηθοποιό, καθώς θα γίνουν σύζυγοι στο ιστορικό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνσδορ.

Για αυτό το λόγο και συγκεντρώθηκαν δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας στην μικρή πόλη για να πάρουν από κοντά μια γεύση από την νύφη και τον γαμπρό, με την αστυνομία να έχει σχηματίσει έναν ισχυρό κλοιό γύρω από το κάστρο σε μια απίστευτη επιχείρηση ασφάλειας.

Εξάλλου, για να δουν τον πριγκιπικό γάμο από κοντά έχουν ταξιδέψει πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο. «Είναι ευκαιρία που θα έχεις μια φορά στη ζωή σου» δήλωσε η Κάρα Μπονχέιτζ που ταξίδεψε από τον Καναδά για τον γάμο. «Θέλουμε να είμαστε μέρος της ιστορίας».

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι θαυμαστές που έχουν κατασκηνώσει εδώ και μέρες για να εξασφαλίσουν τις «καλύτερες» θέσεις μπροστά στην είσοδο του κάστρου.

Οι τυχεροί λαμβάνουν πάντως αναμνηστικές τσάντες, γεμάτες δώρα από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι. Η τσάντα περιλαμβάνει ένα κουτί με μπισκότα, ένα γιγαντιαίο σοκολατένιο νόμισμα, ένα μπουκάλι νερό και έναν μαγνήτη.