Τις διαφορές τους με γροθιές αποφάσισαν να λύσουν δυο γάλλοι ράπερ σε αίθουσα αναχώρησης στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι. Οι μουσικοί Booba και Kaaris, οι βοηθοί και παρατρεχάμενοί τους, μίλησαν με «γαλλικά», γροθιές και κλωτσιές σε ένα κατάστημα αφορολογήτων ειδών με αποτέλεσμα η άγρια φιλονικία τους να προκαλέσει χάος στις πτήσεις καθώς υποχρέωσε στο κλείσιμο ενός τερματικού σταθμού και προκάλεσε καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Μερικοί επιβάτες πάντως, έτρεχαν μακριά για ασφάλεια ενώ άλλοι κατέγραφαν τον όλο ένταση καυγά σε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε κατάστημα duty free και ο υπεύθυνος αποφάσισε να καταθέσει μήνυση.

Οι δύο ράπερ αναμένετο να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, για να συμμετάσχουν σε μια συναυλία αργότερα σήμερα.

Ο 41χρονος Booba και ο 38χρονος Kaaris γνωρίζονται από το 2011, την εποχή όπου ο Booba βρισκόταν ήδη μεταξύ των διασημότερων ονομάτων της γαλλικής ραπ σκηνής. Ο Booba του είχε προτείνει να συνεργαστούν σε δυο άλμπουμ, το «Autopsie 4» και το «Futur» το 2012, η συνεργασία τους ωστόσο κρίθηκε από τον Kaaris ότι έβλαψε την καριέρα του. Όμως, η διαμάχη με έναν άλλο ράπερ, τον Rohff ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των δύο καλλιτεχνών. Ο Booba κατηγορεί τον Kaaris ότι δεν τον στήριξε αρκετά.