Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη, σύμφωνα με την Αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. Φαίνεται να διακινείται με αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Στις έρευνες για εντοπισμό των παιδιών συμμετέχει από την πρώτη στιγμή ελικόπτερο της Αστυνομίας, ενώ τόσο στη Λάρνακα όσο και στο Αρχηγείο Αστυνομίας έχουν δημιουργηθεί Κέντρα Κρίσεως για τον χειρισμό της σοβαρής αυτής υπόθεσης.

Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες στα οδοφράγματα ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης να περάσει με τα παιδιά στις κατεχόμενες περιοχές.

Στην πόλη της Λάρνακας έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε γονείς, οι οποίοι ανησυχούν για τα παιδιά τους και προσπαθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.