Στόχος τους ήταν, σύμφωνα με τις πηγές, να πραγματοποιούν την φαντασίωση ορισμένων ερωτικών βίντεο μεγάλη προβολής πραγματικότητα, και φυσικά όχι αφιλοκερδώς.

Έτσι, μητέρα και κόρη συνελήφθησαν στη Sarasota της Φλόριντα μετά από μια σειρά ερευνών για παράνομη πορνεία και την τελική επιχείρηση έλαβαν μέρος αστυνομικοί παρίσταναν τους πελάτες.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης η Jennifer Dodge και η Anne Dodge προσφέρθηκαν να εκτελέσουν σεξουαλικές πράξεις με αντάλλαγμα χρήματα σε έναν μυστικό αστυνομικό, στις 18 Αυγούστου 2017.

Φήμες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι οι δυο γυναίκες συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια με σκοπό να εκπληρώσουν την φαντασίωση πολλών ανδρών που έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη «μόδα» τα τελευταία χρόνια μέσα από πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου για ενήλικες μεγάλης επισκεψιμότητας.

Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη δημοσίευαν διαφημίσεις στην ιστοσελίδα BackPage.com που δήλωναν:

«Είμαι μια όμορφη, ταλαντούχα, θεραπευτήρια μασάζ που ο Θεός χρησιμοποιεί για να φέρει την θεραπευτική του ενέργεια σε εσάς και να σας φέρει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο έκστασης», αλλά στο τέλος πάντα νικάει η Αστυνομία.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι η Τζένιφερ Ντότζ, 30 ετών, προσφέρθηκε να κάνει σεξουαλικές χάρες με αντάλλαγμα χρήματα σε έναν μυστικό αξιωματικό, και η 55χρονη μητέρα της, Ανν Ντοτζ, έκανε μασάζ σε έναν μυστικό αξιωματικό, πάντα με αντάλλαγμα χρήματα για τις υπηρεσίες της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δείτε το video με το ρεπορτάζ του καναλιού ABC-WFTS που περιγράφει το γεγονός:

Source: Mom, daughter arrested for prostitution, unlicensed massage therapy by WFTS