Ένας ημίγυμνος άνδρας με ένα τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του, αποφάσισε να βγει έξω από ένα ρωσικό νοσοκομείο, σαν ζόμπι, για να κάνει ένα... τσιγάρο!

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα με το μαχαίρι να εξακολουθεί να παραμένει καρφωμένο στην πλάτη του.

Ο ασθενής προσδιορίστηκε μόνο ως ο 34χρονος Βλαντιμίρ, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Zelenodolsk στην πόλη Ταταρστάν την Δευτέρα, όταν επέμενε να βγει έξω για να κάνει ένα τσιγάρο.

Το βίντεο τον δείχνει να βγαίνει έξω από το νοσοκομείο – ενάντια στις εντολές των γιατρών – φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Οι ανήσυχοι γιατροί ακούγονται να του λένε πως αυτό το τσιγάρο του μπορεί να είναι το τελευταίο του, πείθοντάς τον τελικά να επιστρέψει μέσα.

Το θύμα υπέστη ευτυχώς, ελαφρά τραύματα μόνο, σύμφωνα με το τοπικό υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tatar-inform, πως το «μαχαίρι είχε εισέλθει μόλις 2 εκατοστά και συνάντησε εμπόδιο τα οστά» αποτρέποντάς τον από σοβαρή οργανική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κλήθηκε στο νοσοκομείο για να συνετίσει τον Βλαντιμίρ, του οποίου η σύντροφος τώρα ερευνάται ως πιθανή ύποπτος για την επίθεση. Ο άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση.