Μια εταιρία Σουηδών με έδρα την Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να δώσει στους υπαλλήλους της άδεια… αυνανισμού! Σε μια, αν μη τι άλλο, πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε εταιρεία Σουηδών με έδρα τη Βρετανία. Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, η εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων «Lelo» αποφάσισε να δώσει στους εργαζομένους της άδεια… αυνανισμού!  

Οι μέρες της παραπάνω άδειας ετησίως, θα είναι τέσσερις. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι η διάθεση των υπαλλήλων θα βελτιωθεί. Έτσι, θα μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στη δουλειά.      

Προκειμένου να φτάσει στην συγκεκριμένη απόφαση, η εταιρεία διεξήγαγε έρευνα σε 2.000 Βρετανούς, όπου στην ερώτηση τι είναι αυτό που τους κάνει χαρούμενους το 78% απάντησαν οι οργασμοί.      

Μάλιστα το 66% είπε ότι αποδίδει καλύτερα στην δουλειά του μετά από οργασμούς. Το 40% πιστεύει ότι είναι πιο παραγωγικό ακόμα και μία εβδομάδα μετά από καλούς οργασμούς.  

Ο εκπρόσωπος της LELO UK, Rachael Nsofor μιλώντας για την απόφαση της εταιρίας, είπε: «Το να είναι κάποιος γεμάτος και ικανοποιημένος σεξουαλικά, είναι κάτι που εδώ στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα.  

Μετά τα αποτελέσματα της έρευνας, είμαστε ευχαριστημένοι που ανακοινώσαμε ότι προσφέρουμε στους υπαλλήλους μας την ευκαιρία να πάρουν τέσσερις μέρες άδεια το χρόνο.  

Ελπίζουμε να τις χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να… εξερευνήσουν την ευτυχία τους και να έρθουν την επόμενη μέρα στην δουλειά, γεμάτη και χαρά και έτοιμοι να γίνουν παραγωγικοί».