Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να επέλεξε να γεννήσει το βασιλικό μωρό υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο οι Βρετανοί θέλουν πάση θυσία να μάθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα ευχάριστα νέα.  

Από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και φαν του πριγκιπικού ζευγαριού έξω από τις πύλες του κάστρου Γουίνσδορ όπου εκεί μένει η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι. Μάλιστα σε ετοιμότητα είναι και τα βρετανικά μέσα, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει live μετάδοση, δίνοντας όλες τις εξελίξεις.  

Μάλιστα πριν περίπου από μία ώρα παρουσιαστής του BBC έκανε ένα tweet με το οποίο ενημερώνει «πως ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο πέρασε τις πύλες του Γουίνδσορ συνοδεία περιπολικού».  

Πάντως σύμφωνα με την The Sun που επικαλείται πηγές από το Παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει γεννήσει ακόμη.  

Βέβαια το πότε ακριβώς θα γεννήσει δεν είναι γνωστό, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να σπάσει την παράδοση και να κρατήσει μυστικές τις διαδικασίες του τοκετού.   Σε ανακοίνωση του μάλιστα το ζευγάρι ανέφερε πως «θα μοιραστούμε τα χαρμόσυνα νέα με όλους αφού θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε πρώτα εμείς».  

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα σε ετοιμότητα είναι το μαιευτήριο για την γέννα της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς λέγεται πως η Δούκισσα του Σάσεξ έχει επιλέξει να γεννήσει στο σπίτι της.   Μάλιστα η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έχει επιλέξει να γεννήσει έχοντας στο πλευρό της Ελληνίδα γυναικολόγο.