Ένας 46χρονος έμπορος φέρεται πως είναι ο δράστης που δολοφόνησε τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος δράστης ομολόγησε το έγκλημα, που φέρεται να τέλεσε μετά από οικονομική συναλλαγή που είχε με τον άτυχο επιχειρηματία, δίνοντας τέλος στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης.

Ο δράστης είχε θάψει τον Δημήτρη Γραικό σε κτηνοτροφική μονάδα στο Ανατολικό του δήμου Δέλτα και το απόγευμα της Πέμπτης οι αρχές ξεκίνησαν επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος.

Ο 46χρονος συνελήφθη και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του efsyn.gr, ο Δημήτρης Γραικός είχε δολοφονηθεί από «φίλο» του έμπορο κρεάτων, ο οποίος του χρωστούσε περίπου 40 χιλιάδες ευρώ.

Ο δράστης φέρεται ότι ομολόγησε υποδεικνύοντας μάλιστα το μέρος όπου έθαψε το θύμα μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο του.

Σε Αγροτοδασική περιοχή βρέθηκε το πτώμα καθ' υπόδειξη του δράστη.

Σε κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ανατολικό, δυτικά της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε σήμερα το πτώμα του 59χρονου κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν τα δυόμισι τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη μονάδα ανήκει σε κτηνοτρόφο και έμπορο κρεάτων, πρόσωπο που σύμφωνα με την Αστυνομία, προσήχθη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Διαβάστε το χρονικό της εξαφάνισης του Γραικού
Διαβάστε τι είχε αποκαλύψει το δολοφόνος του Γραικού στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη 

Graikos
Graikos_2