Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά, η οποία τον κάλεσε για τη συντήρηση του κλιματιστικού της.

Ο ψυκτικός είχε οδηγηθεί στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο 31χρονος περιέγραψε κατά την προανάκριση τα γεγονότα και παραδέχθηκε την πράξη του. Όπως είπε, διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα επειδή του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και συγκεκριμένα να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.

Ο ψυκτικός δεν δέχθηκε να κάνει τις επιπλέον εργασίες και ζήτησε να φύγει για να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα να αντιδράσει, εμποδίζοντάς τον να φύγει από το σπίτι.

Στη συνέχεια, με απόλυτη ψυχραιμία, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, έπλυνε τα χέρια του, έφυγε από το σπίτι και συνέχισε να κάνει τη δουλειά του σε άλλα σπίτια.

Τη γυναίκα βρήκε η κόρη της, η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε με ευκολία στα χνάρια του δράστη.