Ένας 16χρονος στην Μυτιλήνη τραυμάτισε δύο αστυνομικούς στην προσπάθειά του να διαφύγει το μπλόκο της Τροχαίας. Ο ανήλικος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στο σήμα που του έκαναν οι τροχονόμοι να σταματήσει για έλεγχο και… έπεσε πάνω τους! Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει ελαφρά δύο αστυνομικούς και να τραυματιστεί και ο ίδιος!

Ο 16χρονος που δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του.

Όμως, στη Μυτιλήνη συνελήφθη και άλλος ένας ανήλικος που οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.

Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αυτοί, όμως, δεν ήταν οι μόνοι που πιάστηκαν να οδηγούν μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα οδήγησης στη Μυτιλήνη! Από τους ελέγχους της Τροχαίας, σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες σε βάρος άλλων πέντε οδηγών ηλικίας 19, 18, 22, 19 και 30 χρόνων που παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία.