Επιδρομή στα γραφεία της Athens Voice έκανε ο Ρουβίκωνας.

Περίπου έκα άτομα με μάσκες, λοστούς και σακίδια τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στα γραφεία της ιστοσελίδας στην οδό Χ. Τρικούπη 22, προξενώντας βανδαλισμούς. Εσπασαν με λοστούς τα γραφεία, πέταξαν μαύρες μπογιές και εκτόξευσαν απειλές κατά των εργαζομένων.

 Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία της Athens Voice, είχαν γίνει στόχος επίθεσης και το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου.

 Οι δράστες είχαν βανδαλίσει την είσοδο των γραφείων της εφημερίδας, έγραψαν συνθήματα με σπρέι και πέταξαν τρικάκια, με αφορμή το σχόλιο της εφημερίδας για τον θάνατο της μετανάστριας από την Αρμενία που αυτοκτόνησε προ ημερών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

ΝΔ: Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία

 «Οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται και δεν εκφοβίζονται» αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σχολιάζει την καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στην εφημερίδα Athens Voice.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνει χαρακτηριστικά ότι την Κυριακή οι πολίτες θα δώσουν «ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή σε τέτοιες πράξεις».

 Ειδικότερα αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Μόνο που αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».