Ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στην 51χρόνη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συζύγου της, σωματοφύλακα, το 2012, στο Αιγάλεω.

 Αυτή ήταν η ανώτατη ποινή που μπορούσε να της επιβληθεί με αναγνώριση ελαφρυντικού.

 Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου η 51χρόνη οδηγείται στη φυλακή, για πρώτη φορά, καθώς το πρωτοβάθμιο δικαστήριο ναι μεν της είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης 20 ετών (με αναγνώριση ελαφρυντικού) αλλά με αναστέλλουσα  δύναμη στην έφεση.

 Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου, ενώ απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση και του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

 Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της ήταν συνεχώς δίπλα της. Βγαίνοντας από το δικαστήριο, φώναξε ότι είναι αθώα και επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του θύματος.

 Από την πλευρά του, ο γιος της 51χρονης, μίλησε για λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης, αναφέροντας "εμείς είμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα".

 Αν τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ κάνουν 8 εκ το χρόνο γιατί δεν τα δίνει ο ίδιος ο κ. Σαββίδης από το Open για να κερδίσει ο ίδιος αντί το κράτος; Σημειωτέον ότι επειδή και κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ είναι βολεμένοι από την ΕΡΤ με την περυσινή συμφωνία ποιούν τη νήσσα.