«Έσπασε» τη σιωπή της η σύντροφος του Γάλλου τουρίστα, η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα στο ξενοδοχείο όπου το ζευγάρι περνούσε τις διακοπές του στο ψαροχώρι Τσούτσουρας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 56χρονος Γάλλος εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε μαζί με τη 44χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η 44χρονη γαλλομαροκινή σκότωσε τον σύντροφό της με ένα ψαλίδι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, το σώμα του 56χρονου άνδρα έφερε πολλά τραύματα στο σημείο της καρδιάς, στο λαιμό ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το ιστορικό

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν φασαρία, η οποία προερχόταν από το δωμάτιο όπου διέμενε ο 56χρονος με την 44χρονη.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να καυγάδιζε έντονα. Από τη φασαρία ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι ανέβηκαν στο δωμάτιο και άνοιξαν την πόρτα για να αντικρίσουν ένα μακάβριο θέαμα. 0 56χρονος ήταν αιμόφυρτος με πολλαπλά τραύματα, ενώ η 44χρονη καθόταν στο κρεβάτι σε κατάσταση σοκ. Το σώμα του άνδρα ήταν μάλιστα τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ στο κεφάλι του είχε τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι.

Στο σημείο κατέφτασε τελικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, που μετέφερε τον Γάλλο τουρίστα στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ακολούθησαν εξονυχιστικές έρευνες από την αστυνομία στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο του μπάνιου ένα μικρό ψαλίδι, το οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ.