Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Ο Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή στις 18:20 το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να γίνει μία άμορφη μάζα.

Μιλώντας Star ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη.

«Έκανε μάλλον στραβοτιμονιά για να μην χτυπήσει εμένα. Μέσα μου βαθιά θεωρώ ότι ήταν και παλικάρι. Νιώθω ευγνωμοσύνη που δεν χτύπησε κι εμάς».

Όπως εξήγησε εκείνη την ώρα «βγάζω φλας και την ώρα που στρίβω ακούω ένα μπαμ. Ένα τρομακτικό θόρυβο. Κατέβηκα και βλέπω ένα μαύρο αυτοκίνητο καρφωμένο στο πεύκο. Καταλαβαίνεις το σοκ…Κοιτάζω μέσα βλέπω τον άνθρωπο. Το αμάξι είχε διαλυθεί μπροστά τελείως. Το παιδί πεσμένο στο κάθισμα».

Στο video που εξετάζει η τροχαία φαίνεται το αυτοκίνητο του 23χρονου να κινείται στην λεωφόρο Τραπεζούντος και στη συνέχεια να χάνεται στη στροφή.

Σύμφωνα και με άλλους αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός Αλέξανδρος προσπάθησε να προσπεράσει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Τη στιγμή της προσπέρασης βλέπει μπροστά του ένα άλλο όχημα έτοιμο να στρίψει αριστερά. Στην προσπάθειά του να μην το χτυπήσει, έχασε όπως όλα δείχνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έφυγε από τον δρόμο. Έπεσε πάνω στη σιδερένια πόρτα του σπιτιού ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε πάνω στο δέντρο.