Στο μαγαζί που διατηρεί ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, ένας άνδρας πυροβόλησε έναν άλλον στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το θύμα και ο θύτης κάθονταν στην αρχή μαζί στο ίδιο τραπέζι. Μετά από μία έντονη κουβέντα που είχαν μεταξύ τους, ο δράστης αποχώρησε από το σημείο, ενώ το θύμα παραμένει. Λίγη ώρα αργότερα στα πλάνα που έχει καταγράψει το βίντεο ασφαλείας φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει το θύμα από πίσω και έξω από την καφετέρια και να τον πυροβολεί.

Σοκαρισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης από τη δολοφονία στο μαγαζί του

Η συνήγορος του Μάνου Παπαγιάννη μίλησε το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not». Η ίδια μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός λέγοντας: «Ο κος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της συνηγόρου του Μάνου Παπαγιάννη

Ο γνωστός ηθοποιός έχει σοκαριστεί από τη δολοφονία ενός πελάτη μέσα στην καφετέρια που έχει μαζί με τη σύζυγό του στο Περιστέρι.