Τρελή κούρσα ακολούθησε ο 50χρονος οδηγός στα Διαβατά πριν συγκρουστεί με το τρένο σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση. O οδηγός προσπέρασε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα έχοντας ως συνοδηγό την έγκυο σύζυγό του πριν το όχημά τους συγκρουστεί με διερχόμενο τρένο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης. Μήπως η γυναίκα είχε παρουσιάσει επιπλοκές και ο σύζυγος της έτρεχε για να προλάβει; Αυτό το ερώτημα μπορεί να το απαντήσει μόνο ο 50χρονος, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις στον θώρακα και τα πλευρά.

H ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός φέρεται να ήταν πολύ μεγάλη, ενώ οι Aρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν την κίνησή του. Και τούτο διότι το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση το χωριό που διέμεναν οι επιβαίνοντες και όχι, για παράδειγμα, το κοντινότερο νοσοκομείο για να αιτιολογηθεί η μεγάλη ταχύτητα.

«Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το κρεβάτι και από το σπίτι μου» ανέφερε στο voria.gr κάτοικος της περιοχής.