Συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κλοπή στα Χανιά, δύο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 31 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν από οικία δυο Ελλήνων ηλικίας 24 και 25 ετών, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες, διάφορα έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Οι συγκεκριμένοι αναζητήθηκαν από αστυνομικούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα που όπως διαπιστώθηκε ανήκουν στον 25χρονο Έλληνα και κοσμήματα την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στο μεταξύ συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία 37χρονος Έλληνας στο Ηράκλειο για κλοπή διότι σύμφωνα με τα στοιχεία αφαίρεσε από οικία κοσμήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, τα στοιχεία οδήγησαν στη σύλληψη 37χρονου για κλοπή από την οικία 70χρονης Ελληνίδας προχθές (26.08.2019) το βράδυ. Ο συγκεκριμένος άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στο Ηράκλειο επίσης συνελήφθη, 36χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, μετά από έρευνα σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 37χρονου αλλοδαπού όπου κατά την διάρκεια της έρευνας συνελήφθη ο 36χρονος ως υπεύθυνος της επιχείρησης, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 4 κιλά καπνού σε 30 συσκευασίες, χωρίς την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.