Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ρέθυμνο, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε με βάση καλά αξιοποιημένα στοιχεία.



Πρόκειται για έναν 48χρονο Έλληνα και μία 39χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι εντοπίστηκαν όταν είχαν προσεγγίσει υπαίθριο χώρο, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί άμεσα επενέβησαν και κατάσχεσαν μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 1.966 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα ρολό νάιλον σακούλες για την συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε και κινητό τηλέφωνο. Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην οικία όπου διέμεναν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 14,37 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. 

Η προανάκριση διενεργείται από τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.