Την εφιαλτική στιγμή που ένας άγνωστος ρίχνει χάπι στο ποτό της σε ένα νυχτερινό μαγαζί της Ζακύνθου, κατέγραψαν με το κινητό, φίλες της Τζέμα Ρέινολντς από το Δουβλίνο, φωτογραφία που ανάρτησε μάλιστα την σχετική φωτογραφία και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Τζέμα Ρέινολντς προχώρησε στην ανάρτηση της φωτογραφίας – ντοκουμέντο για να προειδοποιήσει περισσότερο άλλες νεαρές γυναίκες, που διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα στην Ζάκυνθο αλλά και σε όλο τον κόσμο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να αγρυπνούν ώστε να μην υποστούν τις συνέπειες ενός ανάλογου περιστατικού.

Το χρονικό της φωτογραφίας – ντοκουμέντο

Η 22χρονη Ιρλανδέζα είχε φθάσει μόλις τρεις ημέρες στο νησί της Ζακύνθου για τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τις φίλες της, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια.

«Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Ήταν και δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιο και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία.

Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιου για ποιο λόγο; Είμαι ευτυχής που δεν ήπια γουλιά μετά απ’ αυτό».