Με τον 27χρονο Αλέξη από τη Ζάκυνθο, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του με τρεις σφαίρες, κάνει πρεμιέρα η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» την ερχόμενη Τρίτη στον Alpha. To τρέιλερ της εκπομπής δόθηκε στη δημοσιότητα και αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη συνέντευξη του 27χρονου, η ιστορία του οποίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήταν Μάιος του 2018 όταν ο 26χρονος, τότε, Αλέξης με τρεις σφαίρες σκοτώνει τον πατέρα του στη Ζάκυνθο λίγο έξω από το χωριό Βολίμες. Το κουβάρι της ιστορίας που σιγά- σιγά ξετυλίγεται φέρνει στο φως ένα τεράστιο οικογενειακό δράμα. Ο Αλέξης και τα αδέρφια του ήταν θύματα βασανιστηρίων και άγριας κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα, όπως ειπώθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Τα όσα υποστηρίζει ο Αλέξης στην πρώτη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη προκαλούν ανατριχίλα! Σχεδόν καθημερινά ο πατέρας τους, τους χτυπούσε μέχρι να ματώσουν. Ως παιδί δεν έζησε ανέμελα χρόνια, δεν ένιωσε την τρυφερότητα που απολάμβαναν οι συνομήλικοι του. Ο ίδιος του ο πατέρας τον έδενε σε καρέκλα για να τον τιμωρήσει, τον έβαζε να κάνει σκληρές αγροτικές δουλειές και να ζητιανεύει, ενώ το ξύλο ήταν καθημερινότητα.  Δείτε παρακα΄τω το τρέιλερ της εκπομπής «Μεσάνυχτα» που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη: