Συνεχίζοντας τις συντονισμένες δράσεις όλων των δυνάμεων του Δήμου Αθηναίων στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας, συνεργεία της καθαριότητας, του πρασίνου, του ηλεκτροφωτισμού και των τεχνικών υπηρεσιών έκαναν από το πρωί σημαντικές παρεμβάσεις στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, στο χώρο γύρω από το Πνευματικό Κέντρο αλλά και τη Νομική.

H επιχείρηση του Δήμου εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο που αφορά τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχουν εκπονήσει όλες οι συναρμόδιες διευθύνσεις.

Οι άνθρωποι του Δήμου αντικατέστησαν όλες τις χαλασμένες λάμπες ενώ επέκτειναν τον φωτισμό και σε σημεία τα οποία δεν ήταν φωτισμένα. Κλαδεύτηκαν όλα τα δέντρα, φυτεύτηκαν νέα αλλά και πολλοί θάμνοι.

Επισκευάστηκε το σιντριβάνι που είχε υποστεί ζημιές ενώ καθαρίστηκαν τα αγάλματα που είχαν βανδαλιστεί. Επίσης, ειδικά μηχανήματα έπλυναν με πεπιεσμένο νερό ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Οι παρεμβάσεις ανάπλασης θα συνεχιστούν, ενώ αποτελούν μέρος της συμφωνίας που έκαναν σε πρόσφατη συνάντησή τους ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος.