Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο εργαζόμενοι στην Ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Γεώργιος» στον Διόνυσο, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από αγέλη σκύλων.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας δίπλα στην ψυχιατρική κλινική και πολύ κοντά στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Διονύσου. Περίπου δέκα σκύλοι, από τους 21 που φιλοξενεί στο σπίτι του ένας υπάλληλος του δήμου Διονύσου.

Σύμφωνα με το protothema.gr τα σκυλιά διέφυγαν από τον περιφραγμένο χώρο, όπου βρίσκονταν, βγήκαν στον δρόμο και άρχισαν να σπέρνουν τον πανικό στους περαστικούς.

Εκείνη την ώρα περνούσαν δύο νοσηλευτές της ψυχιατρικής κλινικής για να πάνε στη δουλειά τους, όταν τα σκυλιά τους επιτέθηκαν και τους δάγκωσαν αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά, κυρίως στα πόδια, και να διακομιστούν στο νοσοκομείο ΚΑΤ και στο Αμαλία Φλέμινγκ.

Αμέσως μετά το συμβάν ο δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης ειδοποίησε τις αρχές. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αφού εντόπισαν τα σκυλιά που είχαν δραπετεύσει από το σπίτι του κατόχου τους, ενώ τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν σε χώρους φιλοξενίας.

Εναντίον του ιδιοκτήτη των σκύλων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κάτοικοι κατήγγειλαν πως στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλα κρούσματα με τα συγκεκριμένα σκυλιά.