Μία νεαρή κοπέλα στην Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στην προσπάθειά του να της αφαιρέσει το κινητό της, την έσπρωξε στην θάλασσα. Η 21χρονη έπεσε τελικά στο νερό και ο δράστης κατάφερε να της κλέψει το κινητό της.

Η νεαρή βρέθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα στα νερά του Θερμαϊκού, μπροστά από την προβλήτα Α΄του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, όπου και την εντόπισαν δύο διερχόμενοι και την βοήθησαν να βγει από το νερό.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της στους ανθρώπους του λιμενικού, το περιστατικό ξεκίνησε από έναν άνδρα, ο οποίος αφήνοντας την παρέα του, την πλησίασε και αρπάζοντας της το κινητό, την έσπρωξε στην θάλασσα.

Διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό από το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για περιστατικό πτώσης 21χρονης ημεδαπής στη θάλασσα στην Α’ προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία της ανωτέρω, διαπληκτίστηκε με άγνωστο προς αυτήν άτομο από παρέα νεαρών που βρίσκονταν πλησίον της στην ως άνω περιοχή, το οποίο την εξύβρισε, της αφαίρεσε με βία το κινητό και εν συνεχεία την κλώτσησε, με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή»