Σοκ υπέστη ένας 66χρονος καταστηματάρχης στον Βόλο όταν αντιλήφθηκε ότι άγνωστοι κατάφεραν και εισήλθαν στο κατάστημά του και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε μέσα συνολικό ποσό ύψους 42.000 ευρώ.

Εκτός από το χρηματικό ποσό, στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν τόσο άλλα αντικείμενα αξίας, όσο και προσωπικά έγγραφα της επιχείρησης και τους 66χρονου. Ο καταστηματάρχης αντιλήφθηκε την κλοπή το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν εντός του καταστήματος είχε κάνει «φτερά». Αμεσα ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και πήραν αποτυπώματα.

Εσπασαν λουκέτα, παραβίασαν την πόρτα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα τις ίδιας ημέρας, γύρω στις 03:30 και το «χτύπημα» κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα χαρτικών σπάζοντας τα λουκέτα και παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έσπευσαν έγιναν καπνός.
Η προανάκριση και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.