Δύσκολες ώρες παιρνούν δημοσιογράφοι και τεχνικοί στους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star μετά από τηλεφώνημα που έκαναν άγνωστοι για βόμβα. Το τηλεφώνημα έγινε την ώρα που ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ενώ συναγερμός έχει σημάνει σε πυροσβεστική και αστυνομία. O παρουσιαστής αναγκάστηκε να διακόψει το δελτίο ειδήσεων λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη ολοκλήρωσή του.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα στο κτίριο. Κατά τη διάρκεια του δελτίου, ο παρουσιαστής σημείωσε από τη δική του πλευρά πως ίσως χρειαστεί να προχωρήσει σε διακοπή του δελτίου ειδήσεων. Σε νέα αναφορά του στο περιστατικό, ο κ. Σρόιτερ σημείωσε ότι η δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού δεν αποχωρεί από το στούντιο προς το παρόν με το δελτίο να εξελίσσεται, προς το παρόν, χωρίς διακοπή. Ενδεικτικό της αναταραχής που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν το γεγονός ότι η ρεπόρτερ βγήκε τρεις φορές στον αέρα σε διάστημα 10' προκειμένου να δώσει ρεπορτάζ με τις εξελίξεις για το περιστατικό. 

Σημειώνεται ότι οι δρόμοι γύρω από τον χώρο έχουν κλείσει ενώ απαγορεύεται η κυκλοφορία των ΙΧ. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις που ερευνούν τους χώρους του κτιρίου για τη βόμβα. Σημειώνεται ότι το τηλεοπτικό δελτίο του Star δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.