Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Μικρής Μαντινείας, όπου ένας οδηγός του ΚΤΕΛ που εκτελούσε εκείνη την ώρα το δρομολόγιό του προς την Καλαμάτα, αντίκρισε ένα αιμόφυρτο ανήλικο αγόρι να περιφέρεται στο δρόμο.

Όπως αναφέρει το messinialivegr, το αγόρι, ηλικία περίπου 12 με 13 ετών, εντοπίστηκε γύρω στις 08:15 το βράδυ να περιφέρεται μέσα στα αίματα στο δρόμο της Μικρής Μαντινείας, με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τον οδηγό, το παιδί περπατούσε αιμόφυρτο στην άκρη του δρόμου, με αίματα στο πρόσωπο και στην μπλούζα του ενώ έδειχνε να είναι χαμένο.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ, παρατηρώντας ότι κανένα από τα οχήματα που περνούσε δεν σταματούσε για τον μικρό, σταμάτησε και επιβίβασε το παιδί που έδειχνε ιδιαίτερα φοβισμένο.

Σε ερώτηση του οδηγού, αναφορικά με τα αίματα και το πως βρέθηκε εκεί, το μικρό αγόρι απάντησε ότι έμενε κοντά και πως είχε βγει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Ωστόσο, το παιδί δεν έφερε μαζί του ποδήλατο και ούτε μπορούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Το μικρό παιδί ζήτησε από τον οδηγό να το μεταφέρει στο σπίτι του. Τότε ο οδηγός και ένας επιβάτης κάλεσαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ ενώ κατάφεραν να βρουν και τους γονείς του ανήλικου.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς του συνέβη και γιατί βρέθηκε χτυπημένο και χωρίς το ποδήλατο του.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με βαθύ θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, δίχως να έχει διευκρινιστεί πως συνέβη ο σφοδρός τραυματισμός.

Το ευτύχημα πάντως είναι ότι το παιδί βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.