Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο κατηγορούμενοι για την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Στις απολογίες τους σήμερα και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για πέντε ενέργειες, και ειδικότερα για τρεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη και στις πρεσβείες Μεξικό και Γαλλίας.

Τα αδικήματα που τους έχουμε αποδοθεί είναι εκρήξεις και δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας αστυνομικών εκτός από τη συμμετοχή στην οργάνωση και ληστεία κατά περίσταση.

Από την πλευρά του, ο 41χρόνος κατηγορούμενος ο οποίος παλιότερα είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, υποστήριξε πως δεν έχει καμία εμπλοκή στη ληστεία στο Χολαργό και εμπλέκεται στην υπόθεση μόνο από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης Κ. Παπαδάκης, υποστήριξε ότι ο εντολέας του (45χρονος) αρνείται τις κατηγορίες και περιμένει την ολοκλήρωση των ερευνών προκειμένου να επανέλθει με ολοκληρωμένο απολογητικό υπόμνημα. «Η Αντιτρομοκρατική έχει ανάγκη από επιτυχίες γιατί αυτή είναι που παρατηρούσε επί σειρά ετών τη ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής μέχρι τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Σε αυτή την υπόθεση είναι πολλά τα κεράσια και μικρό το καλάθι». Επίσης, ανέφερε ότι ο εντολέας του αγνοούσε το περιεχόμενο των σακιδίων μέσα στα οποία βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια την ώρα που οι κατηγορούμενοι για την οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα αποχωρουσαν από το κτίριο 9.