Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, έως και τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, η είσοδος προς Πάτρα θα είναι αποκλεισμένη στον κόμβο Καλαβρύτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα εξυπηρετείται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, του τοπικού δικτύου της περιοχής και του κόμβου Ανατολικού Αιγίου.

Επίσης, από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, μέχρι τις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, θα είναι κλειστή στον κόμβο Ξυλοκάστρου η είσοδος προς Πάτρα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους κόμβους Κιάτου και Δερβενίου και της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών.

Ακόμη, από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου, έως τις 06:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Νοεμβρίου, θα είναι κλειστές στον κόμβο Επιδαύρου η έξοδος από Πάτρα και η είσοδος προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των κόμβων Λουτρακίου και Αρχαίας Κορίνθου.