Το απόγευμα της Κυριακής, μάδα με μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., δύο περιπολικά και άνδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν στα Εξάρχεια και κατάφεραν να εμποδίσουν και τελικά να προσαγάγουν ομάδα 7 κουκουλοφόρων που επιχείρησαν να μπουν σε πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα κουκουλοφόρων που έφεραν σακίδια επιχείρησε να εισβάλει σε πολυκατοικία στην οδό Σπύρου Τρικούπη, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι σκοπός τους ήταν να ανέβουν στην ταράτσα. Ωστόσο οι κουκουλοφόροι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίο τους πρόλαβαν και τους απέτρεψαν από το να μπουν στην πολυκατοικία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ακολούθησε η προσαγωγή των κουκουλοφόρων και οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε 7 συλλήψεις, ενώ βρέθηκε και σακίδιο με πολεμοφόδια.

Μετά από λίγο, πραγματοποιήθηκε και νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ να εμποδίσει ομάδα κουκουλοφόρων να ανέβουν σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Η Αστυνομία αμέσως επενέβη σε πολυκατοικία που βρίσκονται στην οδό Στουρνάρη 4.

Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με το iefimerida.gr, λίγο πιο δίπλα εκτυλισσόταν και μία πιο… σουρεάλ κατάσταση. Ενώ, λοιπόν, η αστυνομία συνελάμβανε τους κουκουλοφόρους στο διπλανό κτίριο ακουγόταν στη διαπασών όπερα! Λίγο πιο δίπλα από το σημείο που έγινε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια, ακουγόταν στη διαπασών μουσική όπερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: