Σε 28 συλλήψεις και 13 προσαγωγές προχώρησε συνολικά η αστυνομία στην περιοχή των Εξαρχείων πριν και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Οι 20 από τους συλληφθέντες είναι για τα επεισόδια, οι 6 ήταν το απόγευμα στο κτίριο της Σπ. Τρικούπη όπου βρέθηκαν οι μολότοφ και άλλα αντικείμενα στην ταράτσα και οι δυο από την πολυκατοικία της οδού Στουρνάρη. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τη διάρκεια των πεισοδίων τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί.

Αμέσως μετά την πορεία αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να πάνε στα Εξάρχεια και περίπου 200 παράταχθηκαν απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις. Φώναξαν κάποια συνθήματα, έριξαν ένα καπνογόνο και αποχώρησαν.

Οι κουκουλοφόροι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, ενώ έχουν ανάψει και φωτιές. Μάλιστα, σημαδεύουν με δέσμη λέιζερ τους άνδρες των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί απέναντί τους, ενώ στην πλατεία Εξαρχείων έχουν επιστρέψει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ η αστυνομία απάντησε στον πετροπόλεμο με χημικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει σε νέες προσαγωγές.

Μία μολότοφ μάλιστα, έπεσε από κάποια ταράτσα κοντά στο Vox στη Στουρνάρη και «έσκασε» κοντά σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η στολή του. Από πολυκατοικία της οδού Στουρνάρη άγνωστοι άρχισαν να πετούν γλάστρες εναντίον των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι στο νοσοκομείο της Αθήνας "ΚΑΤ" διακομίζεται με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) μία 25χρονη γυναίκα, ελαφρά τραυματίας, από τα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων της Αθήνας. Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό, σχετιζόμενο με την πορεία του Πολυτεχνείου, για το οποίο επιλαμβάνεται το ΕΚΑΒ.