Τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας δικάστηκαν σήμερα και η απόφαση υποχρεώνει το ζευγάρι να μην εκτοξεύει ύβρεις και απειλές προς την παρουσιάστρια, δια ζώσης, μέσω τηλεφώνου ή με γραπτά μηνύματα.

Από το δικηγορικό γραφείο Κακουλάκης & Συνεργάτες που εκπροσωπεί την παρουσιάστρια εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Δικαστής σήμερα, διαγιγνώσκοντας τον άμεσο και σοβαρό κίνδυνο, εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαγορεύει στο ζευγάρι των αντιδίκων να καταφέρεται με ύβρεις και απειλές εναντίον της παρουσιάστριας, δικαιώνοντας τους ισχυρισμούς της πελάτισσας μας.

Η προσωρινή διαταγή είναι ένα κατεπείγον και εκ της φύσεως του συνοπτικό μέτρο προ της κύριας συζητήσεως των ασφαλιστικών μέτρων που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 14.2.2020 όπου και θα κριθεί εν συνόλω η αίτηση (και τα αιτήματα αυτής). Σημειώνεται δε, ότι στην αίτηση, ως προγενέστερη, δεν περιέχονται μεταγενέστερα γεγονότα και αιτήματα σχετικά με τη συνεχή παρουσία των (συνεντευξιαζόμενων) αντιδίκων σε τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες. Θα ακολουθήσουν νέα ασφαλιστικά μέτρα καθώς και οι σχετικές μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους συμμετείχαν στην παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, δημοσιοποίηση δήθεν ερωτικών μηνυμάτων που ελέγχονται πλέον αρμοδίως για την αυθεντικότητα τους και εν γένει συκοφάντησης και "κατακρεούργησης" μίας γυναίκας, μητέρας ανηλίκων και εργαζόμενης δημοσιογράφου.

Η διαρροή της επιστολής της εντολέως μου που απευθυνόταν αυστηρά προς το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, όπου ζητά προστασία από την ανθρωποφαγία των τελευταίων ημερών ζητώντας από το πλέον αρμόδιο όργανο να ενεργήσει απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, δείχνει την μεγάλη θεσμική και ηθική κρίση που βρίσκεται η χώρα. Η διαρροη αυτή βόλεψε, μαλιστα, ωστε να συνδεθει το προσωπο της εντολεως μου με οσα αήθη, ψευδή και σεξιστικά εχουν διαδοθεί. Είναι καιρός τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας να επικαιροποιησουν και αυστηροποιησουν τα όρια και τους κανόνες.

Γιώργος Κακουλάκης».